ЖЕНИ ГЕРБ-Русе ще дарят коледни подаръци на дежурните по празниците

За тези, които в Коледната нощ остават будни и на своя пост, за да могат всички други спокойно да се насладят на празника – за медиците от центровете за спешна помощ, за дежурните полицейски служители и пожарникарите, за всички тях дамите от ЖЕНИ ГЕРБ-Русе тази година са подготвили специални изненади.

В навечерието на рождественските празници те ще зарадват работещите на горещите точки с коледни пакети. Всеки от пакетите ще включва баница и традиционна содена пита за Бъдни вечер, както и свещички, които биха помогнали на хората да създадат дори за миг атмосферата на домашния уют по време на дежурството си в святата нощ. Всеки от тях ще получи и лично послание във вид на специално изработена коледна картичка, съдържаща думи на благодарност и подкрепа за отдадеността им в осигуряването на светли и спокойни празници.

Както винаги, ЖЕНИ ГЕРБ няма да забравят и бедните семейства, болните и самотни хора, които имат нужда от топла ръка и топла дума. Те също ще получат от специалните коледни пакети със содени питки, баници и зеленчуци, придружени със сърдечни коледни и новогодишни послания.

 

Exit mobile version