Жена с БМВ излетя от пътя Русе-Пиргово и се преобърна

40-годишна жена е катастрофирала вчера следобед на пътя Русе-Пиргово, който се отклонява от главния път Русе-Бяла. Лек автомобил БМВ се е отклонил вдясно по посока на движение, излязъл е от платното, като е преминал през канавката. Последвал е удар в крайпътно дърво, при което колата се е преобърнала. В резултат на удара е пострадала водачката, като след преглед е настанена в болница с фрактура и изкълчване.

Още два пътни инцидента с пострадали са станали вчера. Около 13:30 часа край Церовец лек автомобил „Дачия“ се е отклонил при десен завой, навлязъл е в лентата за насрещно движение и се е блъснал в платформата на лек автомобил „Хонда“. Вследствие на катастрофата дачията се е самозапалила и изгоряла напълно. Леко е пострадал само водачът й, който е бил прегледан от екип на спешната помощ от Попово. Произшествието е обслужено по административен ред.

Около 10:40 ч. в Русе по бул. „Мидия Енос“, срещу блок „Тотлебен“, е пострадала 48-годишна пешеходка. Микробус „Рено Мастер“, управляван от 19-годишен, не е пропуснал жената и я е блъснал. Пострадалата е откарана в болницата, където при преглед й е установена фрактура в областта на ходилото, и е освободена за домашно лечение. Причините за ПТП се изясняват, в хода на образувано досъдебно производство.

 

Exit mobile version