Жена на ел.триколка се блъсна в бариера, кола удари велосипедист

Два пътни инцидента с пострадали са станали вчера в Русе. Около 14:55 часа 72-годишна жена се е блъснала на паркинга на магазин „Лидл“ на ул.“Майор Атанас Узунов“.

При излизане от паркинга на магазина, управлявайки електрическата си триколка, тя се е ударила в спускащата се бариера за контрол на вход/изход на паркинга. Жената е била отведена в болница „Канев“ за преглед и оказване на помощ, където е диагностицирана с натъртвания в областта на гърдите.

По-рано през деня малко след 10 часа е станало произшествие на кръстовището на „Олимп“.. Лек автомобил „Пежо, управляван от 47-годишна жена, при завиване надясно от съседна пътна лента не пропуска движещ се от дясната й страна направо велосипедист на 72 г. и го блъска. При удара мъжът е пострадал с травма на коляно и лакът, което е установено при преглед от екип на ЦСМП. Служители на пътна полиция са документирали инцидента по административен ред, с причина – отнемане на предимство. Пробите за алкохол на участниците в ПТП са били отрицателни.

Exit mobile version