Електрическа триколка улеснява действията на КООРС в Бъзън

Електрическа триколка улеснява работата на местния служител на КООРС в село Бъзън. Оказва се, че превозното средство е собственост на самия служител Танжу Ахмед, който си го е брандирал самостоятелно.

Той споделя, че още преди година е подал идеята за такова мобилно средство за придвижване към община Русе, и допълва, че то е в голяма помощ и удобство при изпълняване на служебните му задължения. Досега е обикалял селото пеша или с колело, но с електрическата триколка пести време и може да изпълнява задачи в различните краища на населеното място.

Освен брандирането на триколката, Танжу Ахмед е монтирал сирена и микрофон. Цената на инвестицията е около 1000 лева за триколката и още минимална сума за сирената, микрофона и захранващ акумулатор.

Танжу Ахмед споделя, че е много доволен от практичността й и препоръчва и в град Русе да се помисли за тази идея. „Би могла да даде мобилност на екипите да достигат до места, където има задръствания и да се реагира бързо и адекватно в различни ситуации“, казва още той.

Exit mobile version