Елегантност и красота за празника поднесе модното авеню „The Day After Tomorrow“

С много елегантност и красота бе изпълнено третото издание на модното изложение и ревю-спектакъл „The Day after Tomorrow” /„След утрешния ден“/, което се проведе в Канев център в Русе. То бе организирано от Русенския университет, в партньорство с Фризьорски Център Нина Йорданова и хотел „Теодора Палас“.

Над 80 организации – двойно повече от първото издание, предложиха интересни решения за празниците на абитуриенти, бъдещи младоженци, техните родители и граждани. Бяха представени висша мода, дизайн и декорация за празненства, кетъринг, бижута и аксесоари, фото и видео заснемане, музикално оформление. Заедно с това младите хора имаха възможност да се запознаят на специален щанд с възможностите за обучение и предлаганите специалности в Русенския университет.

Модното ревю, което по традиция е гвоздеят на програмата, представи дизайнерски тоалети на модните къщи „DN Bridal“, „Елена Христова“, „Виконте“, „Тасвира“, „ДАНА Стил“ и Sezеlle. За прическите, грима и маникюра на моделите се погрижиха коафьорите и гримьорите на салони за красота – Нина Йорданова. Самата Нина Йорданова поздрави гостите и им пожела да повярват в мисията да се прави добро за другите. Тоалетите бяха представени от ученици в русенските училища, на които им предстои да организират своя абитуриентски бал тази пролет.

Бяха раздадени много подаръци на абитуриентите и бъдещите младоженци, а Клуб за спорт и танци „Фламинго“ ЕТНО демонстрира български сватбен ритуал и народни танци.

Exit mobile version