„Дунав“ стъпи накриво в първия си мач от пролетния полусезон /ВИДЕО/

Вижте отзивите след мача на треньори и футболисти във видеото

„Дунав“ стъпи накриво в първия си двубой от пролетния полусезон от efbet Лига, след като загуби като домакин в Русе срещу отбора на „Черно море“-Варна с 0:2. „Труден мач за нашия отбор, заслужена победа на Черно море, бяхме доста неконцентрирани“, коментира след срещата старши треньорът на Дунав Людмил Киров. Въпреки надеждите, че футболистите ще го зарадват за рождения му ден днес, „драконите“ не успяха да се преборят за успех на терена. Част от играчите също определиха мача си като много слаб.

Срещата започна зле за домакините, след като още в 5-ата минута „Черно море“ успя да открие резултата. Патрик Андраде пое избита от защитата топка и с левия крак вкара в мрежата на Благой Макенджиев за 0:1. Гостите бяха по-добри на терена и в 29-ата минута имаха възможност да удвоят резултата си. За късмет топката, изпратена от Мартин Минчев, срещна гредата.

След почивката натискът на „Черно море“ продължи и осем минути след подновяването на играта гостите отново вкараха гол. В 53-ата минута Иса се озова сам срещу вратаря на „Дунав“, но Макенджиев спаси. Топката попадна в краката на Матиас Курьор, който стреля в опразнената врата за 0:2 и оформи крайния резултат.

След тази среща „Дунав“ е на 12-о място във временното класиране със 17 точки от 21 мача.

Вижте какво споделиха след края двамата треньори Людмил Киров и Илиан Илиев и част от футболистите.

Exit mobile version