„Дунав“ официално представи отбора си за Първа лига

Последната контрола с „Локомотив“-Горна Оряховица завърши при резултат 0:0

„Дунав“-Русе официално представи отбора си, с който ще играе през новия сезон в Първа лига. Това стана на клубния стадион, където многобройни фенове бяха дошли да подкрепят любимите си футболисти, сред които има осем нови имена.

Сред попълненията са централният защитник Георги Динков, полузащитникът Борислав Балджийски, офанзивните халфове Иван Коконов и Даниел Пехливанов и вратарят Филип Димитров. Отборът ще има трима нови нападатели – Александър Александров, Ахмед Ахмедов и бразилецът Глаусио Да Силва. Към тима се присъединява и даденият под наем от втория отбор на „Лудогорец“ халф Светослав Ковачев.

„Стараем се да можем да се адаптират към нас новите момчета, наистина се стараят много , в контролите се получиха добри неща, имаше и не толкова добри, така че оттук насетне нашата цел на треньорите е да изчистим тези дребни аспекти от играта, които не са на тоя етап добри за нас“, сподели треньорът Малин Орачев.

Очакванията са „Дунав“ да има стабилно представяне през новия сезон.

Надявам се да сме се подготвили добре, очакваме с нетърпение старта на новия шампионат. Ще се стараем, ще работим, ще дадем всичко от нас, за да можем да се представим по най-добрия начин. Очаквам с новите момчета отборът да се развива и да става от мач на мач по-добър“, каза още треньорът.

Днес „Дунав“ изигра последната си контрола с „Локомотив“-Горна Оряховица, завършила при резултат 0:0. Първият мач на русенския тим в новото първенство е на 20 юли като гост на„Витоша“-Бистрица.

Exit mobile version