„Дунав“ записа класическа победа в първата си контрола в новия състав /ВИДЕО/

Отборът на „Дунав“-Русе записа класическа победа с 3:0 в първата си контрола срещу тима на „Локомотив“-Горна Оряховица. Момчетата на Людмил Киров излязоха в новия си състав след зимната пауза на Градския стадион в Русе. След като стана ясно, че няма да има лагер в Турция, русенските футболисти ще се готвят в контроли с български отбори.

Тъй като мачът се игра в работно време от 14.30 ч, малцина бяха зрителите на трибуните. Това обаче не попречи на момчетата да зарадват феновете си с хубава победа.

„Дунав“ започна срещата в състав: Благой Макенджиев, Александър Исаевски, Любен Николов, Михаил Милчев, Диян Димов /капитан/, Петко Цанков, Ивайло Лазаров, Свилен Щерев, Митко Митков, Юлиан Ненов и Стефан Христов.

Първият гол падна още в 24-ата минута, когато след брилянтна асистенция на Михаил Милчев, топката попадна в Свилен Щерев, който разстреля мрежата на противника за 1:0. Вторият гол бе отбелязан в 38-ата минута след пробив и завършващ удар с левия крак от Митко Митков.

След почивката в 54-ата минута от близка дистанция от наказателното поле завърналия се в „Дунав“ Юлиан Ненов покачи резултата до 3:0 и така донесе крайната класическа победа за домакините.

Exit mobile version