Дунав загуби с 0:2 от ЦСКА на Градския стадион в Русе. ОТЗИВИ./ВИДЕО/

Отзиви след мача. Треньори и футболисти.

Дунав загуби с 0:2 от ЦСКА като домакин в мача, който се игра на Градския стадион в Русе. „Червените“ си осигуриха победата след голове на Мауридес и Едвин Джеси.

През първото полувреме домакините имаха повече положения, след като показаха равностойна игра. Още в 6-ата минута русенци имаха две отлични възможности да открият резултата, но първо Ахмед Ахмедов, а след това и Борислав Балджийски не съумяха да стрелят към вратата на Черниаускас. Отново Ахмедов отправи по-късно неточен удар.

В 40-ата минута голмайсторът на „червените“ Мауридес получи отличен пас от Тиаго Родригес след центриране от фаул и откри резултата.

През втората част ЦСКА натисна домакините и в 47-ата минута Едвин Джеси след асистенция на голмайстора Мауридес удвои на 0:2, след като вратарят на Дунав Станислав Антонов успя да докосне топката, но не и да я отклони.

След втория гол на гостите, домакините не успяха да се върнат в мача, а само късметът им помогна да не получат още голове. Най-добрата възможност за Дунав през втората част бе дело на Ахмед Ахмедов, но ударът му бе неутрализиран от вратаря на ЦСКА.

Чуйте какво казаха двамата треньори Нестор Ел Маестро и Людмил Киров след мача, както и коментари на футболисти от двата отбора.

Exit mobile version