Днес: Бяла открива официално новото кино „Баронеса“ в Арт центъра

Новото кино „Баронеса“, което е разположено в сградата на „Арт център Бяла“, отваря врати днес, 10 декември. То разполага с възможност за 3D прожекции и първият филм, който ще се прожектира от 14 часа, е „Ела, изпей 2“. Анимацията в 3D среща зрителите с предприемчивата, оптимистично настроена коала Бъстър Муун и неговия звезден състав от колоритни музикални изпълнители.Те  трябва да убедят най-известната рокзвезда на света, отказала се от сцената и живееща в пълно усамотение, да се присъедини към тях.

Дневно се предвижда да има между 5 и 6 прожекции, които ще започват от 10 часа, а последната ще бъде в 20 часа. Цените на билетите са между 7 е 10 лв. Киното обяви и програмата си до края на седмицата /по-долу/.

На вчерашната си извънредна сесия общинските съветници в Бяла одобриха предложение за сключване на споразумение за сътрудничество и съвместна дейност между Община Бяла и общинско търговско дружество „Арт център Бяла“. Дружеството има лиценз за киноразпространение, а общината ще предостави залата и търговската част.

Exit mobile version