Десислава Атанасова отново води листата на ГЕРБ-СДС в Русе, кои са останалите

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС в няколко парламента Десислава Атанасова отново е определена за водач на листата за 19 МИР-Русе. Освен в Русе, по традиция тя ще бъде начело и на листата в Разградска област.

Регистрацията в РИК-Русе се очаква в неделя, когато ще станат ясни и останалите имена на кандидатите за депутати. По неофициална информация от страна на ГЕРБ са поставили на второ място областния координатор Георги Кръстев, а на трето – ръководителят на Фолклорен танцов театър „Найден Киров“ Богдан Донев. Такова беше и предложението за миналите избори, когато в последния момент на трето място бе поставена Кремена Славова от Бяла и Богдан Донев стана четвърти.

Партньорите от СДС отново ще заложат на областния си председател Драгомир Дамянов, който успя на предишните избори да измести с преференции Георги Кръстев и от пето място се придвижи на второ. Така Дамянов стана депутат заедно с Десислава Атанасова. Официална информация на кое място в листата ще бъде този път Драгомир Дамянов за момента няма.

Exit mobile version