“Делта Текстил” осигури официалните и тренировъчните чорапи на ФК „Дунав“

„Делта Текстил-България“ и Футболен клуб “Дунав Русе” продължиха за поредна година партньорството между двете страни. Компанията осигури официалните и тренировъчни чорапи на всички футболисти в мъжкия отбор и Академията, които са част от голямото семейство на Футболен клуб „Дунав Русе“.

„Делта Текстил-България“ е един от основните ни партньори в продължение на вече  няколко години. През м. октомври „Делта Текстил – България“ отново разработи специален дизайн за “Драконите” и произведе футболните чорапи и калци, както за мъжкия ни отбор, така и за всички останали футболисти от детско-юношеската школа ни школа.

“Делта Текстил България” е част от глобалната текстилна организация “ДЕЛТА ГАЛИЛ ИНДЪСТРИЙЗ”, специализирана в производството и търговията с чорапи и бельо. Дизайнерските центрове за развитие, както и производствените бази на компанията са разположени в повече от 10 държави, на 4 континента.
Българското подразделение разполага със съвременни технологии, които им позволяват производство на продукти за световни марки.

Русенското предприятие “опакова” ходилата на футболисти от големи европейски клубове, които са печелили не 1 и 2 “Златни топки”. Но също толкова важни за „Делта Текстил-България“ са и местните футболисти, които подкрепя с надеждата винаги да са на върха и да носят славата на града ни.

 

Exit mobile version