Деветото автомобилно изложение ще се проведе в Русе заедно със сцена за таланти

За девети пореден път представителите на автомобилния бранш в Русе организират изложение на новите модели автомобили и новите технологии в автомобилната промишленост.

На него ще могат да се видят и тестват автомобили от марките Форд, Пежо, Ситроен, Нисан, Киа, Хюндай, Опел, Мазда, Рено, Дачия, Фиат, Сеат, Сузуки, БМВ, Митцубиши, Грей Уол и др.

Всички ще бъдат разположени на изложбени щандове на площ  от близо 8000 кв.м от 9 до 11 септември, а домакин на автоизложението е хипермаркет МЕТРО Кеш & Кери. „Убедени сме, че тази наша поредна инициатива да раздвижим  отново аурата около бизнеса в града ни, ще се превърне в истинко събитие и за бизнеса, и за самите граждани“, сподели  мендижърът на „Мото Пфое“ в Русе Валери Костов.

Автомобилното изложение ще премине под мотото „Русе пее и танцува“, като ще бъде съчетано с уникално събитие със същото мото, което ще събере за първи път талантите на Русе и региона на една сцена. Фестивалът „Русе пее и танцува“ ще се проведе със съдействието на община Русе, като идеята е

да се изявят всички талантливи русенци, без ограничения в изкуството и жанра, съобщи организаторът Божил Николов.

Поканата е към тези,  които имат артистични умения и не се притесняват от публика. Те могат да изпълнят песен, танц, стихотворение, анекдот, сценка или музикално произведение. Няма абсолютни никакви възрастови ограничения. Канят се не само индивидуалните творци, но и груповите изпълнители и формации. Сцената ще е не само за професионалистите, но и за любителите. Във фестивалната програма могат да се включат и различните танцови школи по балет, салса и бачата, народните формации и пенсионерските клубове.

За записвания – във Facebook страницата: „Русе пее и танцува“.

 

Exit mobile version