Двама пострадаха след удар в дърво на пътя Басарбово-Божичен

Тежка катастрофа с пострадали затвори пътя Басарбово-Божичен. Инцидентът е станал заради висока скорост и свлечена на пътя кал от падналия порой снощи. Ранени са двама души, които са били откарани в болницата в Русе в тежко състояние.

Катастрофата е станала малко след 4 часа тази сутрин. Вследствие на обилния порой на асфалта се е образувалo кално блато, което не е имало как да бъде заобиколено. Двамата пътници, които са били в автомобила, са се движили с висока скорост и в тъмното водачът не е успял да реагира. Колата се е унесла в калта и се е врязала в крайпътно дърво. Пътуващите са извадени от намачканото до неузнаваемост купе и са откарани в болница. Те най-вероятно са се прибирали след купон, тъй като в колата е имало кенчета бира.

Единият от пострадалите е 37-годишен, а другият е на 40 години, съобщиха от болницата. Към момента те са без опсност за живота, настанени са в отделението по Хирургия за по-нататъшно наблюдение и изследвания. Имат травми и счупвания на крайници. Не е установено наличие и събиране на течностив бял дроб и коремна кухина. Няма и сериозни травми по глава и гръбначен стълб.

Пътят остана затворен, за да се почисти от калта и да бъде махнат автомобилът.

Exit mobile version