Двама пострадаха при тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла /ВИДЕО/

Двама души са пострадали при тежка катастрофа, станала снощи около 22 часа на отбивката на 9-ия км на пътя Русе-Бяла. Ударили са се два леки автомобила – БМВ, в който са пътували четирима души – жена и трима мъже, и „Фолксваген“. БМВ-то се е движило в посока към Русе, а фолксвагенът – към Бяла.

Пътуващ русенец, озовал се на мястото на катастрофата, разказа за Русе Медиа, че младият шофьор на БМВ-то е бил на капака на автомобила си и се е оплаквал от болки в крака и невъзможност за придвижване.На място са спрели и два турски тира, а шофьорите им са се заели да издирват пътуващите от фолксвагена. Колата била празна и затова хората с джиесеми и фенерчета са търсили дали някой не е изхвърчал към жп линията.

Малко по-късно на мястото на инцидента е пристигнал мъж, докаран с „Нисан Микра“, който е заявил, че е собственикът на фолксвагена. Пред екипа на Пътна полиция е обяснил, че не е карал той, а е шофирала жена му. По лицето му е имало следи от кръв

Пристигналият екип на Спешна помощ е прегледал на място жената от БМВ-то. Водачът е бил транспортиран в болница с травма на крака. В болница е закаран и мъж на 52 г. с оплаквания от болки в главата.

Предстои полицията да изясни причините за инцидента.

Снимки: Ростислав Димов

Exit mobile version