„Голямо Враново“ откри първата борса за месо и нов магазин в Русе /ВИДЕО/

Свинекомплекс Голямо Враново откри днес официално първата в Русе борса за свинско месо заедно с новия си магазин на пазарчето „Сан Стефано“ в кв.“Възраждане“. Обектът ще предлага свинско месо и продукти на свинефермата на едро и дребно, както и топла скара. В магазина има и кулинарна витрина с полуфабрикати на „Голямо Враново“ – варени свински крачета, варен език, варени свински уши. Още при отварянето много клиенти се възползваха от възможността да си купят прясно и качествено българско месо, а магазинът бе осветен от отец Стефан.

Клиентите ще могат да намерят целия асортимент, трупно месо, карантии, субпродукти, консерви. „Както каза новият земеделски министър Кирил Вътев –да се работи по веригата от фермата до масата. Не сме пипали цените на дребно, искаме хората да нямат посредници между производителите и крайните клиенти. Благодарни сме на ръководството на „Общински пазари“ и управителя Кунчо Кунчев, защото много добре си партнираме“, каза изпълнителният директор на „Голямо Враново-Инвест“ Вихрен Димитров.

Борсата ще предлага на търговците и ресторантьорите цени на едро, които ще са доста по-ниски от тези на витрина. Обмисля се да се даде възможност и на физически лица при голяма поръчка – например за тържества, да ползват отстъпки.

В скоро време предстои откриването на нов магазин и в Мартен, отново със съдействието на „Общински пазари“. На 27 юни в Националната библиотека в София „Голямо Враново-Инвест“ ще направи голямо тържество за 51-ата си годишнина.

Exit mobile version