Голяма и модерна лаборатория „Рамус“ отвори официално врати в Русе /ВИДЕО/

На 03.11.2022 г в гр. Русе отвори врати голяма и модерна лаборатория – клон на СМДЛ „Рамус“ ООД.

Новата лаборатория „Рамус“ се намира на бул. „Липник“ 16 и е разположена в скоро построена съвременна сграда. Така обектите на СМДЛ „Рамус“ в нашия град вече са седем. Във всеки от тях  пациентите могат да разчитат на професионално отношение и  подобаващо внимание.

В  сградата на лаборатория „Рамус“ ще бъдат разположени кабинетите и на двама от водещите медицински специалисти в Русе: д-р Ивалина Граматикова,акушер гинеколог, и доц. Пенчо Генов, специалист уролог.

Новата лаборатория в гр.Русе разполага с просторна приемна и обособени удобни места за вземане на проби,което гарантира комфорта на всеки пациент.

Това е единствената лаборатория в районът на Русе,която е оборудвана изцяло с Abbott Diagnostics  – световен лидер в лабораторната автоматизация,гарантираща прецизни и точни реактиви.

Епруветките,в които се вземат пробите са от тип BD,с  технология за дозиран вакум,които се произвеждат в Англия

Предимство в работата на СМДЛ „Рамус“ ООД е, че основната част от тестовете се изработват в деня на вземане на пробите. Само отделни, високо специализирани тестове се извършват по график в определени дни от седмицата. Това е възможно, защото „Рамус“ е съвременно оборудвана лаборатория, в която се използват модерна апаратура от най-висок клас и консумативи с отлично качество.

Гаранция за качество на работата ни е участието на лабораторията във всички национални, както и в редица международни системи за външен контрол. Показателно е, че при всяка направена от оторизираните институции проверки СМДЛ „Рамус“ има отлични оценки за всички контролирани параметри.

Във връзка с цялостната си широкоспектърна дейност лабораторията преминава ежемесечни одити от различни специализирани международни компании. Лаборатория „Рамус“ е участник в английската система за външна оценка на качеството QCMD. Това е сертификат за успешно участие с отлична оценка за всички тестове.

СМДЛ „Рамус“  използва  съвременен софтуер, който осигурява защита на личните данни на нашите пациенти.

СМДЛ „Рамус“ ООД  включва над 300 филиала в цялата страна, като 30 от тях са оборудвани като централни лаборатории.  В „Рамус“ работят повече от 100 специалисти с висше медицинско образование и признати специалности по клинична лаборатория, микробиология, вирусология, имунохематология, клинична патология и медицинска паразитология.

Лаборатория „Рамус“ дава възможност за безплатна консултация на пациента за избор на подходящи назначения и интерпретация на готовите резултати от лекар със съответна специалност.

Лаборатория „Рамус“ е сред водещите лаборатории в Европа и САЩ – с богат опит и доказано успешна работа по различни международни проекти и клинични проучвания, с множество реализирани проекти в България.

Всичко това дава основания да се каже, че „Рамус“ е марка за качество и професионализъм. Екипът на СМДЛ „Рамус“ в Русе неотклонно и безкомпромисно следва слогана на лабораторията: „Безопасно,бързо,точно“.

Exit mobile version