Глоджево отпразнува 19 години от обявяването му за град

Глоджево чества днес 19-годишнината от обявяване на населеното място за град. Сред официалните гости бяха народните представители Ализан Яхова и Мюмюн Мюмюн, депутат от Хасково, областният председател на Движението за права и свободи Дауд Ибрям, кметът на Община Ветово д-р Мехмед Мехмед, а също и Танер Чауш, представител на ДПС от гр. Бурса, Турция.

„С тези вече 19 години може да кажем, че сме преминали през болестите на младостта. Имаме бъдеще, но от нас зависи, какво ще бъде то и как ще подготвим младите хора за него. Трябва да възпитаваме мислещи младежи, нещо, с което образователната ни система все още трудно се справя“ отбеляза д-р Мехмед, който не пропусна да поздрави децата с отминалия наскоро 1 юни.

Думата след него взе Мюмюн Мюмюн, който поздрави присъстващите в центъра на града от името на всички депесари от Хасково. „Щом сме в ръцете на докторите можем да бъдем спокойни“, обърна се той към общинския кмет. Народният представител също наблегна на важността от подготовката на следващото поколение. „Мислещите хора са тези, които движат политическите процеси и света напред. С преизбирането на Илхан Кючук за лидер на либералите в Европа ДПС отново доказа, че подготвя мислещи хора, които да бъдат полезни за партията, страната и Европа“, категоричен бе Мюмюн.

За да получавате веднага новините на Русе Медиа, присъединете се към канала ни във вайбър https://invite.viber.com/?g2=AQBWlaQX8S7xJU3dzX5cvoGdsG1jaB9D0AYdEoDedgSjT7S9VvfzkfcBVt1UJ3cg

Exit mobile version