ГЕРБ внесе листата за общински съветници, издига нови кметове по селата

Вижте първата десетка сега и на предишните избори през 2015 г.

ГЕРБ регистрира листата си за общински съветници за предстоящите местни избори в Русе. В списъка с имената прави впечатление, че отсъстват важни представители на общинската партийна структура, но пък има и доста нови имена.

Водач на листата е собственикът на аптеки Бедрос Пехливанян, който в досегашния ОбС бе председател на групата на ГЕРБ. След него е зам.областният управител Свилен Иванов, а трети е директорът на СУ „Васил Левски“ Галин Ганчев. На четвърто място новото лице е мениджърът на лечебните заведения „Медика“ Алисе Муртезова, следвана от бившия зам.-кмет Наталия Кръстева.

За първи път като кандидати за общински съветници на ГЕРБ се появяват имената на директора на ЦДГ „Снежанка“ Екатерина Иванова, директора на Русенска опера Иван Кюркчиев, директора на Здравната каса в Русе Калоян Копчев, директора на БНТ-Русе Калчо Петков, баскетболиста Филип Виденов.

В малките населени места от общината ГЕРБ също прави промени и издига нови хора за кметове. В Червена вода кандидат е Людмила Маринова вместо Румен Русев, а в Сандрово дългогодишният кмет Божидар Стоилов е заменен от Антоанета Йорданова. В Просена се залага на Радостина Давидова, а не на Петър Петракиев.

В останалите села и в Мартен ГЕРБ отново издига същите кметове – Николай Колев /Басарбово/, Василена Борисова /Бъзън/, Димо Тонев /Мартен/,  Марийка Генова /Николово/,  Мариела Йорданова /Ново село/, Невяна Атанасова /Тетово/, Венета Недева /Хотанца/, Ехлиман Етем

/Ястребово/.

 

Ето как изглежда първата десетка на новата листа на ГЕРБ и каква е била през 2015 г.

 

Местни избори 2019

 

  1. Бедрос Левон Пехливанян
  2. Свилен Филипов Иванов
  3. Галин Николаев Ганчев
  4. Алисe Кямилова Муртезова
  5. Наталия Георгиева Кръстева
  6. Елка Матева Симеонова
  7. Евгени Игнатов Игнатов
  8. Екатерина Петрова Иванова
  9. Кристиян Георгиев Иванов
  10. Йорданка Миронова Даневска

 

Местни избори 2015

 

Пламен Пасев Стоилов
2. Наталия Георгиева Кръстева
3. Бедрос Левон Пехливанян
4. Кирил Панайотов Панайотов
5. Иван Петров Григоров,
6. Емил Николов Милушев
7. Йорданка Миронова Даневска
8. Ервин Арманд Чакърян
9. Васил Бонев Пенчев
10. Димитър Атанасов Кънчев

Exit mobile version