Галерията в Русе прави забавна онлайн игра – „Селфи с картина“

Художествената галерия в Русе реши да разчупи стереотипите и да направи онлайн игра за почитателите на изобразителното изкуство. Тя е наречена „Селфи с картина“ и има за цел да  стимулира използването на изкуството като средство за общуване по време на извънредното положение в страната.

Условията за участие са прости:

1.Изберете любим автор/творба  от фонда на галерията, тези, които са Ви направили най-силно впечатление, докато сте били на посещение в нашите зали.

2.Ако досега, по една или друга причина, не сте имали тази възможност, може да откриете част от тях на нашия сайт ruseartgallery.weebly.com и Фейсбук страница www.facebook.com/ruseartgallery/.

3.Ако въпреки това,  отново не припознавате творбите като свои,  но имате любим художник и искате да участвате, може да се свържете с нас за информация и снимки.

4.Периодично във  Facebook страницата на галерията ще публикуваме  фотографии на избраните произведения. Не забравяйте да споделите с нас Вашите контактни данни (име, възраст, населено място), ако сте съгласни те да бъдат отразени.

5.След края на извънредното положение и тази инициатива, ние ще подготвим изложба, а Вие ще имате възможност да направите селфи с Вашите творби.

Exit mobile version