Габровския куклен театър гостува в Русе с „Момче и вятър“ тази неделя

Куклен театър – Габрово ще гостува в Държавен куклен театър – Русе тази неделя с детската постановка „Момче и вятър“ по български народни приказки. Спектакълът ще се играе в 11:00 и 12:30 часа. Билети за представлението могат да бъдат закупени онлайн или директно от касата на театъра.

„Момче и вятър“ е сред забележителните постановки на Държавен куклен театър – Габрово. Вдъхновена от български народни приказки, тя разказва история за ценността на труда, себеутвърждаването и пестеливостта. Сюжетът на спектакъла включва важни послания за възмездието, наказанието над алчността и измамата, както и за предаденото доверие към онези, които търсят подслон. Спектакълът „Момче и вятър“ разкрива магията на обикновените неща, които, попадайки в ръцете на правилните хора, стават вълшебство и даряват благоденствие.

Чрез тази постановка, пълна с изненади и емоции, зрителите ще утвърдят вярата в справедливостта и тържеството на доброто. „Момче и вятър“ предлага уникално преживяване за малки и големи, провокирайки въображението и вълнуващо пътешествие из света на българските народни приказки.

 

Exit mobile version