В събота: Затварят бул.“Липник“ в посока от Кръговото към „Ялта“

Южното платно на бул.“Липник“ в посока от Кръговото кръстовище до кръстовището с ул. „Дебър“ при „Ялта“ ще е затворено за движение в събота, 16 май. Моторни превозни средства няма да се движат от 8:00 до 19:00 ч., тъй като ще се полага асфалт в новоремонтирания участък.

Движението на автомобили ще става по обходен маршрут: бул. „Цар Освободител“, откъдето се завива по ул. „Щип“ към Градския стадион, ул. „Вардар“, ул. „Драма“, която минава покрай Спортен комплекс „Ялта“, и по ул. „Дебър“ ще се излиза на бул. „Липник“. По този маршрут ще се движат и автобусните линии с номера 5, 7, 12, 15 и 33 в посока към КАТ и гара Разпределителна.

Тролейбусите с номера 2, 13 и 21 ще преминават по булевард „Цар Освободител“, бул. „Съединение“, ул. „Плиска“, ул. „Тулча“ до бул. „Липник“ и оттам продължават по обичайните си маршрути.

В случай че атмосферните условия в събота не са подходящи за асфалтиране, строително-ремонтните дейности ще бъдат извършени със същата организация на движение, но на следващия ден, неделя.

Exit mobile version