В Община Бяла събират предложения за бюджет 2024

Бяла

В Община Бяла е открита бюджетната процедура за съставяне на проект на общинския бюджет на Община Бяла за 2024 година и бюджетната прогноза за местните дейности за периода 2025-2027 година. Всеки желаещ жител на общината може да даде своите предложения.

Приоритет в годишните цели заемат икономическото развитие и подобряване на жизнената среда, публичните услуги със социална насоченост, решаване на екологични и инфраструктурни проблеми, разширяване обхвата и подобряване качеството на предоставяните публичните услуги, комплексна общинска политика насочена към младежите и спорта, подобряване на обществения ред и сигурност, устойчиво и ефективно управление на общинската собственост, ефективно и ефикасно управление в полза на местната общност.

Предложения на местната общност към проекта за бюджет за 2024 г. и бюджетната прогноза за местните дейности за периода 2025-2027 г. ще се събират в писмен вид в срок до 27.11.2023 г. в деловодството на Община Бяла, електронна поща: byala.rs@byala.bg, както и в кметствата и кметските наместничества по населени места (https://byala.bg/bg/kmetstva).

Exit mobile version