Вторият човек във „Възраждане“ Николай Дренчев на изненадващо посещение в Русе

Вторият човек в ПП „Възраждане“, професионалният военен летец и организационен секретар на партията Николай Дренчев пристигна на изненадващо посещение в Русе, за да инспектира кампанията за събиране на подписи в подкрепа на инициативата за свикване на референдум за запазване на българския лев.

Г-н Дренчев намери водача на листата адв. Златан Златанов- единственият русенец с шанс за избиране в 49-ото НС, на пост Хали с активистката на партията Анелия Христова. Последва кратка обиколка на главната улица до пункт Часовника, където се проведе непринудена, спонтанна и изключително сърдечна среща с другите остриета на кампанията- БОГОМИЛ ТОДОРОВ- комендант на пост Часовника, общественика Мариян Димитров, който почти бе избран за омбудсман на общината, Таня Русева и Петя Ковачева.

Николай Дренчев остана изключително доволен от постигнатите резултати, които почти изпълняват спуснатите квоти, и получи нова партида подписи, която да предаде лично в щаба на инициативния комитет, съобщи Златан Златанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

Exit mobile version