Връчиха награди за 130 години Военен клуб в Русе, обновяват Летния театър

Награди по повод 130 години от откриването на Военния клуб в Русе получиха служители на клуба от Министерството на отбраната. Те бяха връчени от изпълнителния директор на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно почивно дело“ Валери Стоянов. На скромното поради пандемията тържество присъстваха и главният директор на Главна дирекция ВПД ВК Гергана Александрова, както и Йордан Йорданов – началник сектор „Военни клубове“ към Териториален отдел – Варна.

Наградени бяха на ръководителя на Военен клуб – Русе Деница Аспарухова, Красимира Игнатова, други служители, както и офицерите от запаса Евгени Алексиев и Димитър Вълков. Изтъкната бе активната дейност на Военен клуб – Русе, както и многото подобрения в клуба със съдействието на Изпълнителната агенция и Министерството на отбраната.

Едно от най-важните събития е строителството на единствения Летен театър в Североизточна България, което ще даде възможност на русенци и гостите на града да се срещнат през идващото лято с различни постановки и концерти.

Exit mobile version