Волейболен турнир в Русе събира средства за лечението на малката Бела

Благотворителен волейболен турнир организират русенци с големи сърца за лечението на малката Белослава от Русе. Срещите ще се играят в зала „Иван Ханджиев“ /Сапа/ в спортен комплекс „Дунав“, като началото е на 27 май, а финалите ще бъдат на 29 май. /програмата е под публикацията/.

„Нека да напълним залата и да направим нещо добро, докато се радваме на любимия спорт“, призова инициаторът Теодор Сяров.

Малката Бела, която загуби съзнание на детската площадка, получи тежки увреждания. След като българските лекари не даваха надежда за нея, тя започна лечение в Турция. Новините от там са обнадеждаващи, като трансплантацията на стволови клетки ще бъде извършена след 11.06.

„На 11.05 беше направен обстоен преглед от лекуващия невролог на Бела и се установи, че на ЕЕГ в дясната половина на мозъка вече няма проблеми, но все още има в лявата и съответно коригира лекарствата, които приема.

С нетърпение очакваме следващия месец в който ще можем да се завърнем с пълна сила към цялостното лечение на Бела, тъй като от операцията до момента по препоръка на ортопеда тя получава единствено щадяща физиотерапия за горни крайници, което е крайно недостатъчно и се отрази негативно, но предвид тежестта на операцията, нямаше друг избор.

Бела е боец! Бори се и върви смело напред.

Благодарни сме на всеки един от вас,за помощта и подкрепата,и ви пожелаваме здраве.“, казват инициаторите на дарителската кампания за Бела.

Това е сметката,по която всеки може да помогне на мъничката Бела !
Дарителска сметка :
IBAN : BG85FINV91501317557550
BIC: FINVBGSF
Титуляр : Белослава Бисерова Бориславова
https://www.paypal.com/paypalme/BBorislawow

 

 

Exit mobile version