ВМРО подкрепя русенския спорт

Кандидатите за членове на Европейския парламент от листата на патриотите от ВМРО – Българско национално движение Юлиан Ангелов и Иво Пазарджиев се срещнаха с представители на русенския спорт.

 

Те избраха да подпомогнат материално два спортни клуба и един футболен отбор. Става въпрос за Боксов клуб „Локомотив“ Русе, джудистите от Спортен клуб „Локомотив“ Русе, както и играчите на футболен клуб „Сокол“ Червена вода. От патриотите боксьорите, джудистите и футболистите получиха нова спортна екипировка.

 

И двамата русенци в листата на ВМРО – Българско национално движение за евродепутати са силно свързани със спорта. Юлиан Ангелов е завършил именно Спортното училище в града, а Иво Пазарджиев е доскорошен активен състезател и съдия по тенис на корт. И двамата са наясно с проблемите, които русенският спорт има, като по време на срещите си изразиха своята воля да работят активно в подпомагането на местните спортни клубове в преодоляването на трудностите, които същите постоянно срещат.

 

Според патриотите в действителност през последните години изключително много се промени обликът на спортните съоръжения в Русе, но остава същественият проблем – деленето на приоритетни и неприоритетни направления. За едните се заделят немалко средства от бюджета на община Русе, а за другите – символично. Именно тази порочна практика трябва да се изкорени.

 

ВМРО – Българско национално движение е с номер 3 в интегралната бюлетина.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version