„Виваком“ поздрави клиентите на „Нетуоркс“ с допълнителни тв канали

„Виваком“ поздрави клиентите на „Нетуоркс“ с допълнителни тв канали. Телекомуникационният оператор, който е новият собственик на русенската компания, обяви, че прави специален комплимент към досегашните потребители на „Нетуоркс“.

„С „Добре дошли“ имаме удоволствието да Ви поднесем специален комплимент, който ще бъде включен безплатно към съществуващия Ви телевизионен пакет, в случай че ползвате такъв.

Като наши клиенти, Vivacom Ви подарява ексклузивния канал VIVACOM Arena, който е включен безплатно към съществуващия Ви телевизионен пакет, в случай че ползвате такъв.
⬤  VIVACOM Arena е уникален филмов канал, който се излъчва в HD качество без рекламни паузи
⬤   Каналът ще стартира излъчване на позиция 11 във вашата телевизионна програмна схема в зависимост от телевизионната услуга, която ползвате в момента.

Допълнително като комплимент от нас получавате и безплатен достъп до мобилното приложение EON TV валиден до март 2025 г., за да се потопите в новата ера в телевизията.
⬤  Свалете безплатно EON TV и да ще може да гледате на живо всички Ваши любими телевизионни канали, по всяко време и навсякъде, на Вашето мобилно устройство или онлайн www.eon.tv/login
⬤  Мобилното приложение EON TV Ви осигурява:
– Достъп до съдържанието на до 5 устройства
– Повече от 115 телевизионни канала – над 70, от които в HD резолюция
– Видеотека с разнообразно съдържание – над 1000 заглавия
– 7 ДНИ АРХИВ на всички канали
– Ексклузивно телевизионно съдържание като Pickbox TV и VIVACOM Arena.
– Можете да активирате Вашето мобилно приложение EON TV през портала MyVivacom, следвайки стъпките от този линк: www.vivacom.bg/ea„, казаха от компанията.

От 8 март 2024 г. допълнително към телевизионната услуга ще бъдат добавени нови 6 канала с вълнуващо филмово, детско и развлекателно съдържание, в SD и HD формат:
⬤  Dizi HD
⬤  Pickbox HD
⬤  Filmbox SD
⬤  Soul & Pepper HD
⬤  Nicktoons SD
⬤  Super toons SD

За да се възползва потребителят от част от посочените фиксираните услуги, е необходимо да се направи предварителна проверка на адреса, на който би искал да ги използва, уточняват от „Виваком“.

 

Exit mobile version