Ветово готви традиционния си панаир, канят децата да рисуват на асфалт /ПРОГРАМА/

Пет дни ще продължи Традиционният панаир на Ветово, който ще започне на 31 август и ще завърши на 4 септември със заря. Програмата включва различни събития, концерти и атракции за жителите и гостите на града. Специално за празника ще пристигнат фолклорни изпълнители от побратимената с Ветово турска община Авджълар.

Организаторите от общинската администрация-Ветово отново са помислили и за децата – на 31 август от 16:00 часа ще се проведе конкурс за рисунка на асфалт. Определена тема за конкурса няма да има, следва децата да използват въображението си и да сътворят най-красивите, пъстри и изпълнени с много настроение рисунки.

За участие в конкурса следва да бъде подадена заявка с името, датата на раждане и телефон за връзка с участника или негов родител. Заявката трябва да бъде подадена до 17:00 часа на 30.08.2022 год. при Ралица Симеонова – мл. експерт в Община Ветово на тел.: 0878363725 или е-mail: r.simeonova@vetovo.bg.

Всички деца, регистрирали се за участие, следва на 31.08.2022 г. от 15:45 ч. да бъдат на централния площад на град Ветово.

В края на конкурса жури ще оцени всички рисунки, като ще има награди и лакомства за всички малчугани.

Ето и кои изпълнители ще бъдат гости на панаира във Ветово:

Exit mobile version