„Българско лято“ представи листата си за Русе,Божков се включи на живо/ВИДЕО/

Гражданска платформа „Българско лято“ представи листата си с кандидати за Русенски район. На площада своето обръщение към русенци направи и Васил Божков, който се включи пряко чрез видеоконферентна връзка, за да отговори на въпроси на гражданите.

Водачът на листата Стефан Стефанов сподели, че мечтата му не е била да бъде политик, но се е включил в „Българско лято“, защото в движението има смели хора, които искат да се противопоставят на държавния рекет. Мотивирал го е и примерът на самия Васил Божков, който е идеологът на „Българско лято“.

„Ще спрем не само на местно, но и на държавно ниво рекета и репресиите над малкия и среден бизнес, подчерта той. Ще осигурим подкрепа на експортно ориентирани фирми в регионален и национален мащаб и ще упражняваме засилен контрол над обществените поръчки“, заяви Стефанов.

Той сподели, че се предвижда дългосрочна стратегия за привличане на туристи и развитие на туризма в този толкова богат на исторически, природни и културни дадености район. „Приоритет ще бъде мечтата на много граждани в района изграждането на магистралата Русе – Велико Търново, която да облекчи трафика Русе – Бяла и да предотврати редица смъртоносни ПТП-та. Като всички русенци и мен ме боли, че великолепието на град Русе е системно и нарочно разрушавано през последните години. Малката Виена заслужава да заблести отново.

Време е държавата да заработи в синхрон с хората и да им помага да живеят достойно! Време е за справедливост – справедливост за Русе!“, каза още водачът на листата Стефан Стефанов.

Ето и пълната листа от кандидати за народни представители:

1       Стефан Юлиев Стефанов

2       Зеррин Аднянова Мустафова

3       Моника Абас Бабикер

4       Габриела Мариян Тодорова

5       Пенчо Иванов Бахчеванов

6       Мая Сашева Русанова

7       Пламен Ивов Георгиев

8       Тодор Йорданов Тодоров

9       Надежда Кръстева Кръстева

10     Зоя Събинова Раднева

11     Иван Стоилов Иванов

12     Аксения Рашкова Антонова

13     Пламен Йорданов Йорданов

14     Галина Стефанова Радоева

15     Десислав Руменов Христов

16     Милен Добрев Минчев

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version