„Българско лято“ откри кампанията в Русе със заявка за поне 1 депутат

„Българско лято“ даде старт на предизборната си кампания в Русе с полагане на цветя пред паметника на Баба Тонка. Представителят на гражданската платформа за Русе Мариян Тодоров благодари на всички, които дойдоха да подкрепят кандидатите от листата, и обяви целта на изборите за Русенския район – поне един депутат в новия парламент.

„Българско лято“ влиза в надпреварата за Русе с пълна листа от 16 имена с водач Стефан Стефанов. Заедно с него в първата четворка са подредени Зеррин Мустафова, Моника Бабикер и Габриела Тодорова.

„Присъединих се към „Българско лято“, защото е пълно с много смели хора, а аз съм от хората, които обичат да работят само с такива. Трябва някой да поеме тази отговорност. Много хора се страхуват, има натиск, но призовавам всички да се обръщат към нас при подобни случаи. Избрахме да открием кампанията на това място – паметника на Баба Тонка, защото това са хора, които са си дали живота за нашето бъдеще. Нека да не ги разочароваме!“, каза Стефан Стефанов.

Мотото на кампанията „Справедливост за всеки“ акцентира върху ключовите акценти на формацията – справедливост в здравеопазването, икономиката, правосъдието и бизнеса.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version