„Българско лято“ в Русе залага на местни юристи и икономисти

Листата на „Българско лято“ за Русенски район е изцяло от местни хора – експерти в своите области, които могат да са полезни със своите знания и опит на областта и държавата. Това сподели водачът Стефан Стефанов. Самият той е икономист, със собствен бизнес в различни сфери, който развива успешно. Влиза в политиката заради желанието за промяна , а една от конкретните задачи, които си поставя, е децентрализацията, за да може общините да разполагат с повече финансова свобода.

Останалите кандидати в първата петица са като него – хора от практиката, които не са по думите, а по-действията. „Това са хора, които се справят сами, борили са се целия съзнателен живот. Всички са професионалисти, владеят по няколко езика“,казва Стефан Стефанов.

Втора в листата е Зеррин Мустафова – адвокат по наказателно право, трета е Моника Бабикер – икономист, а четвърта – възпитаничката на Американския университет в Благоевград Габриела Тодорова. Петият Пенчо Бахчеванов е лингвист, има агенции за преводи и за недвижими имоти, а шестата Мая Русанова е икономист, завършила във Франция, с частен бизнес в различни сфери.

Ето и цялата листа на „Българско лято“ за Русе:

  1. Стефан Юлиев Стефанов
  2. Зеррин Аднянова Мустафова
  3. Моника Абас Бабикер
  4. Габриела Мариян Тодорова
  5. Пенчо Иванов Бахчеванов
  6. Мая Сашева Русанова
  7. Пламен Ивов Георгиев
  8. Тодор Йорданов Тодоров
  9. Надежда Кръстева Кръстева
  10. Зоя Събинова Раднева
  11. Иван Стоилов Иванов
  12. Аксения Рашкова Антонова
  13. Пламен Йорданов Йорданов
  14. Галина Стефанова Радоева
  15. Десислав Руменов Христов
  16. Милен Добрев Минчев

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version