„Българските патриоти“ канят русенци на шарено хоро на центъра

КП “Българските патриоти – ВМРО, НФСБ и ВОЛЯ” открива своята предизборна кампания със силно послание и поглед към традициите. На 14 юни 2021 година от 18:00 часа на площада пред Съдебната палата народният изпълнител Илия Луков заедно с танцьорите от ТС “Шарена гайда” ще зарадват любителите на народните песни и танци със страхотен концерт.

Любимецът на поколения българи изпълнител идва в Русе специално, за да подкрепи стартът на предизборната кампания на българските патриоти.

Народните танци, шевиците, нашата музика са онова, което ни прави българи. Те са най-силното ни оръжие в един постоянно глобализиращ се свят, който “изяжда” всякакви етнически пространства, като прави опит да намести в тях политически коректните постановки на джендъризма. В тази ситуация българските патриоти от ВМРО, НФСБ и ВОЛЯ държат да покажат съвсем ясно, че за тях няма две мнения по въпроса какво трябва да представлява България утре. Патриотите не се срамуват да се нарекат българи, нито да танцуват или пеят нашите песни и танци.

Нека всички любители на народните песни и танци да заповядат на площада пред Съдебната палата в понеделник от 18:00 часа, за да са хванем заедно на най-голямото, най-красивото и най-шареното българско хоро.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version