Българинов: Фокус в нашата работа са хората – русенци, защото градът го създаваме ние – личностите

Мебелна фирма ИРИМ отвори за първи път вратите си за политик и посрещна кандидата за кмет на Русе Борислав Българинов и неговия екип на своя територия.

В непринуден разговор с всички ръководни кадри във фирмата и в присъствието на собственика на бързо развиващата се компания, Българинов представи визията, която споделя с Бюлетина 44 за подем на русенци. „Фокус в нашата работа са хората – русенци, защото градът го създаваме ние – личностите“, каза Българинов.

Интерес за представителите на ИРИМ представляваше как всъщност ще бъдат изпълнени поетите ангажименти, след като парите все не достигат. Българинов беше категоричен „Всичко е въпрос на правилно разпределение на средствата, на ограничаване на корупционните практики и активно лоби за Русе пред централната власт“. „За мен мястото на кмета е непрестанно в София – при управляващите. Отиваш подготвен, с експертния екип по дадената тема, която е важна за Русе и не си тръгваш, докато не чуеш – ДА или НЕ“. „Не приемам за отговор – да правим го, върви си и ние ще се свържем с теб допълнително“, заяви Българинов.

Той и екипът му се разделиха с домакините с обещание, че ще работят и сбъднат желанието на един от мениджърите в ИРИМ –  Русе отново да има РОК РАДИО.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version