Боян Стоянов: Демографският проблем е кауза за „Български възход“ /ВИДЕО/

Благотворителен търг на картини събра 1550 лв. за кампанията "Да се роди нов живот"

Демографският проблем е кауза за партия „Български възход“ и затова в Русе започваме кампания под надслов „Да се роди нов живот”. Тя е в подкрепа на българските майки и е насочена към подпомагането на жени с репродуктивни проблеми. Обезлюдяването на България и липсата на млади хора е огромен проблем и искаме да направим така, че след 5-10-15 години да има повече деца, защото те са бъдещето“, каза областният координатор на „Български възход“ и водач на листата на партията за 19 МИР-Русе Боян Стоянов.

Първото събитие от кампанията – благотворителен търг на картини, се състоя тази вечер в библиотека „Любен Каравелов“.Любители на изкуството представиха своите акварели на вниманието на присъстващите, които имаха възможност да изберат предпочитаната от тях творба и да я закупят за каузата. На търга бяха събрани общо 1550 лв.

Известният специалист по репродуктивно здраве д-р Александър Кунев разказа накратко за младото семейство, което ще бъде подкрепено чрез кампанията, за да се зарадва на най-ценния дар – да има дете. Поздравителен адрес за благородната инициатива изпрати и лидерът на „Български възход“ ген.Стефан Янев.

„Български възход“ в Русе планира да организира общо 15 събития в рамките на кампанията „Да се роди нов живот”, с която да даде надежда и радост на семейства с репродуктивни проблеми.“Знаем, че каузата ни е почтена и си струва. Защото стремежът за дете те прави добър човек“, смята Боян Стоянов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version