Бойко Борисов: Промяната в ГЕРБ започна от Русе

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе тази вечер в Русе на среща с членове и симпатизанти на партията от цялата Русенска област. Заедно с него застанаха председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС в последните три парламента Десислава Атанасова, областният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев, бившият енергиен министър и депутат Теменужка Петкова. Залата бе препълнена, тъй като Борисов не е идвал в Русе от две години.

Водещ на срещата бе Пламен Нунев, а изказвания направиха Георги Кръстев и Десислава Атанасова. Теменужка Петкова разясни подробно какви мерки планира да предприеме Европейската комисия в областта на енергетиката и как те ще се отразят на България.

Накрая на трибуната застана и Бойко Борисов, който започна с шеговито обяснение защо не е идвал в Русе толкова време – искал да дойде със самолет на летището, но такова все още няма. С автомобил по магистралата Русе-Велико Търново също не се е получило, защото и тя също все още не е изградена.

Борисов коментира, че неслучайно промяната в ГЕРБ с навлизането на млади хора в партията е започнала от Русе. „Тук имаме много здрава симбиоза на здрави, лоялни партийни бойци, от началото тръгнали с мен, и млади хора, които искат да се включат“, каза той, визирайки Пламен Нунев и Георги Кръстев. Според лидера на ГЕРБ държавата има нужда от сплав от опит и младост, за да върви напред.

Борисов направи анализ на икономическата ситуация в страната по отношение на цените и инфлацията. Той направи комплимент на партньорите си от СДС, с които заедно изповядват евроатлантическите ценности.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Отразяване съгласно Чл. 187, ал.2 от Изборния кодекс
Exit mobile version