Бедрос Пехливанян смени Росен Даскалов начело на ГЕРБ-Русе

Очакваните рокади в общинската структура на ГЕРБ-Русе след местните избори вече са факт. Председателят на групата съветници на ГЕРБ в Общинския съвет Бедрос Пехливанян е новият временно  изпълняващ длъжността общински ръководител на партията, след като Изпълнителната комисия прие оставката на Росен Даскалов. Даскалов изкара едва четири месеца на поста, след като бе назначен от комисията на мястото на Пламен Стоилов в началото на август. След загубата на кандидата за кмет на ГЕРБ Диана Иванова той подаде оставка. В началото на следващата година ще бъде предложен за член на националното ръководство на Предприемачи ГЕРБ.

Бедрос Пехливанян ще изпълнява ангажиментите си като общински лидер до изборите за нов ръководител на структурата през 2020 г.

На своето заседание ИК на ПП ГЕРБ утвърди за областен административен секретар на партията в Русе зам. областния управител Валентин Колев.

За временен областен клубен ръководител на Предприемачи ГЕРБ е утвърден Иван Иванов, а за временен областен организационен секретар на Предприемачи ГЕРБ – Христо Белчев.

Exit mobile version