„Атака“: Твърденията ни са базирани на медийните изяви на „Топлофикация“

Твърденията на Областния координатор на ПП АТАКА за Област Русе са базирани на медийните изяви на ръководството на Топлофикация Русе ЕАД. Дълбоко уважаваме правото на отговор на всяка страна в един спор, но противоречието на тезите е израз на непоследователност и навява усещането за неистина.

Факт са саждите,падащи над града, факт са и миризмите.Факт са и пространните интервюта,в които твърдите,че изгарянето на RDF и биомаса е ваш приоритет и е заложено в инвестиционната ви програма.Факт са и публикуваните в медиите данни за пренасочване на несортирани битови отпадъци към ТЕЦ-овете на бизнесмена, собственик на ТЕЦ-Русе. Нашите тези се базират на публично оповестена информация и на очевидните сажди, падащи над Русе.

Колкото до умосъждения от сорта, че „АТАКА е без платформа за изборите“, тук сваляте нивото до махленска седянка и ние приключваме с отговора до вас с няколко цитата от ваши интервюта!

 

http://epicenter.bg/article/Shefat-na-Toplofikatsiya–Ruse–Shte-izgaryame-RDF-napalno-kontrolirano–RIOS-shte-sledyat-ekopokazatelite/167569/11/0?fbclid=IwAR2yNAenQSl1HlqljV5BbkuQUYiMnO7RoPzHhaMvO0iXL20iHtUQfsRd8ao

 

https://dariknews.bg/regioni/ruse/toplofikaciia-shte-izpolzva-biomasa-za-podobriavane-na-ekologiiata-v-grada-2159967?fbclid=IwAR2ETH06apWqXdNBu7aw0nI96_KwGoiL_ICZ9pds79tp0bX45u2sKB0NZnQ

 

С тази публикация Русе Медиа приключва темата за спора между двете страни.

Exit mobile version