Арман Бабикян в зона „Тегра“: Ние сме най-безкомпромисните към корупцията

flashmul_soft

Водачът на листата на коалиция „“Изправи се БГ! Ние идваме!“ за Русе Арман Бабикян  посети едни от най-сериозните предприятия на територията на Индустриална зона Тегра. Работниците често задаваха въпроси за развитието на ковид кризата и шансовете за съставяне на кабинет. Цените на енергията и задръстванията на кръговото след Дунав мост също търсеха решение от кандидата за народен представител.

В непринуден разговор Бабикян разказа плановете за спиране на кражбите в страната и възможностите за развитие на Русе и държавата. „Няма вариант за съставяне на кабинет без нас. Инак Борисов се връща и милионите отново ще изтичат към джобовете им. Ние сме най-безкомпромисните към Гешев и корупцията. В кратките парламенти доказахме, че сме и най-ефективни с разкритията си. Днес работата на министър Рашков го потвърждава“, заяви кандидатът пред специалистите от русенския индустриален парк.

Честен, интересен и прям разговор без увъртания е по-добра комуникация, отколкото да обещаеш всичко, но да не свършиш нищо. „Познавам много политици. Не очаквайте от мен същото“ заяви на изпроводяк Арман Бабикян.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Exit mobile version