Алисе Муртезова: Предложихме разпознаваема личност от Русе за водач на листата

Структурата на ГЕРБ-Русе е провела своето номинационно събрание и е изпратила проектолистата си от кандидати на народни представители към централното ръководство на партията, съобщи председателят на групата общински съветници Алисе Муртезова.

Предложението за водач от страна на русенската структура на ГЕРБ е за разпознаваема личност от Русе, коментира лаконично Алисе Муртезова. Решението обаче е на Изпълнителната комисия, която одобрява крайния вариант на листите.

Съветниците от ГЕРБ обявиха и датите за приемните си за месеците май и юни. Срещите с граждани ще се проведат на 16 май и на 13 юни от 14 до 19 часа в офиса на ул. „Александровска“ /под Часовника/. Алисе Муртезова посочи, че тъй като общинските съветници от ГЕРБ са публични, лесно разпознаваеми и достъпни за граждани, те са в постоянен контакт с хората, които директно поставят техните болки и проблеми. Откритите приемни са допълнителна възможност за хората, които не успяват да се свържат с някой от съветниците, да го направят по време на тези срещи.

Exit mobile version