Ализан Яхова: Гласувах за преодоляване на различието в обществото

Водачът на листата от кандидати за народни представители от ПП „Движение за права и свободи“ в 19-и МИР – Русе Ализан Яхова гласува сега в 36-а избирателна секция в блок „Димчо Дебелянов“ в Русе. Тя упражни правото си на глас точно в 07:17 часа.

„Моят избор днес е избор за бъдещето на България. Гласувах за президента, който в най-голяма степен олицетворява единството на нацията, и за вицепрезидент, който дава знак за много значими каузи като демографската криза и популяризиране на културно-историческото наследство на страната.

Гласувах и за преодоляване на дълбокото различие в обществото, за стимулиране на диалога между партиите, защото той е в полза на българските граждани. Утвърждаването на държавността и единството на нацията ще осигури ускорено икономическо развитие, среден стандарт на живот на хората и просперитет на България, родния ми град Русе и цяла България”, заяви Ализан Яхова.

По думите й ДПС е провела много позитивна кампания, като тя и нейният екип са успели да посетят  всяко едно населено място в областта. Яхова смята, че машинното гласуване до известна степен може да затрудни по-възрастните хора, но очакванията й са, че ще има една нормална за областта и страната изборна активност.

“По време на изминалия месец ние нямахме спънки от страна на нашите опоненти. Ние просто не ги видяхме на терен. Ние бяхме единствената политическа партия, която проведе индивидуални срещи с хората, предвид усложнената епидемична обстановка. Ние представихме за трети пореден път тази година нашите приоритети и това, което предлагаме за икономическото развитие на населените места ” каза тя в заключение.

Exit mobile version