Ализан Яхова: Благодаря за доверието в ДПС, чест е да съм Ваш депутат!

„За мен е чест и отговорност да бъда Ваш народен представител! Благодаря на всички за доверието в Движение за права и свободи! Благодаря Ви за неуморната работа през тези 30 дни кампания!

ДПС е първа политическа сила в общините Ветово и Сливо поле. ДПС затвърди своето място на водеща политическа сила в Русе, Борово, Две могили, Иваново, Бяла и Ценово“, заяви водачът на листата на ДПС за Русенска област Ализан Яхова.

Утре ще бъде обявено официално разпределението на мандатите, но със сигурност Ализан Яхова влиза в парламента като народен представител от Русе.

Областният съвет на ДПС също излезе с благодарност към членове, симпатизанти и избиратели на ДПС в област Русе.

„Бихме искали да благодарим на всички избиратели на Движение за права и свободи в тези много сложни и трудни избори, които излязоха в изборния ден и гласуваха, защото по този начин защитиха демокрацията , правото да избираме и да го правим съзнателно и убедено.

Благодарим и на целия партиен актив, който проведе предизборната кампания, благодарим на членовете на Областния предизборен щаб, на Женските дружества , на Младежките структури на партията и на всички общински и местни ръководства.

Специални благодарности поднасяме и на нашите членове в изборните комисии и на всичките ни застъпници и представители на места.

Движение за права и свободи Русе доказа още веднъж, че може да се справи с трудностите и запази мандата си.

В 47 -то Народно събрание ДПС Русе ще бъде представлявана от госпожа Ализан Яхова!

Пожелаваме й един пълен и успешен мандат!“, казаха от Областния съвет на ДПС.

Exit mobile version